مشاوره حقوقی رایگان - کتک زدن غیر عمدی

سلام
من تو یک مرکز درمانی بیماران مزمن روان کودکان به عنوان مراقب کار میکردم رو یکی از بچه ها رو بخاطر اینکه بهم ریخته بود فیکس کردم و چند ضرب هم بهش زدم که کبود شده تحت چه عنوان رسیدگی میشه و حکمش چیه؟

پاسخ ها :

قلی پور مقدم تاج ادی  نوشین

قلی پور مقدم تاج ادی نوشین :

با سلام. ضرب وجرح عمدی جرم می باشد ومجازات آن معمولا تعیین دیه خواهد بود. به لحاظ اداری هم، اداره ای که درآن مشغول به کار هستید می‌توانند پیگیر شوند ونوعی تخلف اداری خواهد بود