مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح غیر عمد

باسلام
لطفا راهنمایی کنید
من در سالن فوتسال آرنجم به بینی یه شخص دیگه برخورد کرده واین فرد شکایت کرده و الان من محکوم شدم به یک دهم دیه کامل انسان (48میلیون) از شما یه سوالی داشتم آیا من میتونم از ستاد دیه کمک بگیرم چون وضع مالی من ضعیف هستش

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر دادخواست اعسار بدهید
و اگر حادثه در حین مسابقه فوتسال
بوده اصولا نباید شما محکوم به پرداخت دیه بشوید پیگیری نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید اعسار مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می شود یک وقت مشاوره اخذ نمایید و تماس بگیرید تا در خصوص موارد مختلف راهنمایی شوید.