مشاوره حقوقی رایگان - آیا هیچ راهی جهت انتقال حقوق پدربزرگ برای نوه پسری پس از فوت هست?

با سلام و تشکر بابت راهنمایی و مشاوره خوب شما، سوالی دارم:
خانمم مدتهاست مبتلا به سرطان هستن و در راه تامین هزینه های سنگین درمان تمام مایملک و دارایی هامون رو فروختیم. متاسفانه ایشون به علت بیماری و من هم بدلیل از دست دادن شغل، بیکار هستیم. فرزند پسر سه ساله ایی داریم که فکر تامین مخارجش مشغله اصلی ذهنمون شده. پدرم بازنشسته علوم پزشکی هستن، احیانا هیچ راهی وجود دارد که بشه حقوق ایشون رو به پسرم منتقل کنیم?

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

اگر پدر شما قبل از فوت با حکم دادگاه به دلیل از کارافتادگی شما کفالت یا سرپرستی فرزندتان را به عهده بگیرند این امکان وجود خواهد داشت. البته قانون شرایط دیگری را هم بالاخص برای نوه پسری مد نظر قرار داده است. البته اگر عائله دیگری تحت سرپرستی پدر شما باشد، این امکان برای فرزند شما وجود ندارد.