مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

باسلام خانم 70ساله ای میباشم که دارای حقوق بازنشستگی میباشم. و چندین سال است که پسرم که در ارتش شاغل بود را از دست داده ام بعد از فوت پسرم تمامی دارایی و حقوق و مزایا تنها به همسرش تعلق گرفته و دارای فرزند نیز نبوده. آیا راهی برای حق و حقوق من وجود دارد یا اینکه به خاطر دارا بودن حقوق بازنشستگی هیچ حقی از طرف اولاد به من نمیرسد. باتشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام. علی الاصول شما به عنوان یکی از وراث پسرتان باید از حقوق ایشان برخوردار شوید. بهتر است به اداره مربوطه مراجعه و گواهی انحصار وراثت پسرتان که اسم شما نیز باید در آن باشد ارایه نمایید و در خواست حق و حقوق نمایید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام
شما حقوق بازنشسنگی دریافت میدارید ضمن اینکه ورثه فرزند شما که همسر و فرزندان می باشند بر شما اولویت دارند
در این خصوص نیازمند بحث و صحبت بیشتری می باشد
لطفا در صورت نیاز به مشاوره بیشتر بین ساعات 18 الی 20 با این شماره تماس حاصل فرمایید
با تشکر

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.حقوق متوفی به همسر و فرزندان میرسد و از باب اموال و دارایی جز ورثه هستید.که انحصار ورثه انجام و نسبت به سهم الا رث سهم میبرید.