مشاوره حقوقی رایگان - شکایت در مورد رای صادر شده

با سلام
حدود 5ماه پیش بعد از شکایت بنده از متهم پیامک ثبت شکایت از طرف متهم به عنوان آدم ربایی و تهدید و اخاذی پیامک برای بنده میفرستن.
فردای همین روز پیامک رای صادر گردید برایم اس مس میاد ولی به ثنا مراجعه کردم رای را نداده و در سامانه میزنه مخدوش میباشد.
چند روز بعد پرونده دوباره به جریان می افتد در شورای حل اختلاف که بنده وقتی بیان میکنم این مطلب را که یکبار رای صادر شده چگونه دوباره دارید رسیدگی میکنید دیگر ادامه نمیدهند ولی دادگاه بعد از چندروز اقدام به صدور رای میکنه و بیان دارد به دلیل نداشتن ادله و اختلاف منع تعقیب صادر میکنه
جرم محسوب می‌شود یا نه؟
کجا باید اعلام شکایت کنم؟
چه مرجعی رسیدگی می‌کند؟

پاسخ ها :

صدور رای منع تعقیب