مشاوره حقوقی رایگان - مجوز ساخت و ساز زمین

سلام.
من زمینی در یکی از روستاهای مازندران دارم که سال 93 از بنیاد مسکن استعلام گرفتم و نوشتند به دلیل این که روستا دارای طرح هادی نمی باشد و با توجه به کروکی و نظر کارشناس زمین داخل بافت می باشد و بعد از آن هم بخشداری مراجعه کردم و مجوز ساخت گرفتم و شروع کردم به ساخت تا مرحله ستون ریزی که بعد از آن ساخت و ساز رو به خاطر مشکل مالی متوقف کردم.
امسال مجدد بعد ا ز تمدید جواز ساخت شروع کردم به ساخت و ساز و به بنیاد مسکن مراجعه کردم برای دریافت وام روستایی، که متاسفانه با برخورد سردی مواجه شدم و گفتند طرح هادی روستا سال 98 آماده و زمین شما خارج بافت می باشد.
با توجه به این که مجوزهای اولیه از طرف بنیاد مسکن در سال 93 بوده و استعلام مهر و امضا شده مدیر وقت بنیاد موجود است که برای ساخت و ساز خودشان مجوز لازم را صادر کرده اند و بعد از چند سال با تغییر مدیریت بدون توجه به مجوزهای قبلی زمین بنده در طرح هادی قرار نگرفته، تکلیف چیست؟
و در ضمن این را هم عرض کنم آخرین صحبت بنیاد این است که شما برای ساخت و ساز و گرفتن آب و برق و گاز مشکلی ندارید و فقط خدمات وام ارائه نمی شود.
در حالی که ساختمان هایی که 20 متر دور تر از ما هم هستند (نسبت به مرز طرح هادی) همان سال ساخت و ساز کرده و وام را کامل گرفته اند.

با تشکر از شما.

پاسخ ها :

مجوز ساخت و ساز زمین زمین خارج از بافت زمین وام