مشاوره حقوقی رایگان - جعل امضا

با سلام و احترام. من به گفته پسر عمه ام که صاحب یک ماشین که فروخته بود و خود در شهر دیگری بود برای انتقال سند به جای آن به شماره گذاری رفتم و امضا و اثر انگشت زدم ولی مسئول شماره گذاری فهمید که من مالک اصلی نیستم مدارک را مصادره کرد و به من به مالک بگو بیاد حالا طرف خریدار به جرم جعل امضا از بنده و مالک به جرم معاونت در جعل شکایت کرده. لازم به ذکر است که من هیچ نفعی و سوء نیتی نبردم و نداشتم. آیا میتوانم تبرعه بشوم یا مجازات من چیست ممنون جواب بدید. من الله توفیق

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام در جرم جعل ورود ضرر شرط است و از طرفی به علت دخالت شماره گذاری جرم جعل محقق نشده است و امکان دفاع وجود دارد هرچند بهتر است رضایت شاکی را کسب کنید با عین حال با وکیل مشورت نمایید