مشاوره حقوقی رایگان - تامین خواسته

درود بر شما.
12 سال پیش اینجانب از شخصی شکایت نمودم با عنوان خیانت در امانت آن هم به راهنمایی خود بازپرس پرونده بعدا با ارائه مدارک بیشتر و شاکیان بیشتر بازپرس عنوان خیانت در امانت را در گزارش خود تغییر داد و به آن وصف مجرمانه کلاهبردار داد. لذا قاضی پرونده هم رای بر کلاهبرداری با قید رد مال مالباختگان صادر نمودند و در تجدید نظر همین رای تایید شد. متهم وثیقه ملکی گذاشت که بنده شخصا دو بار با هزینه خود کارشناسی نمودم. در این میان اغلب مالباختگان اصلا پیگیر نبودند چون مال از دست داده آن ها جزئی بود ولی بنده 60 میلیون تومان در سال 88 متضرر شده بودم. پس از دوبار مزایده ملک و عدم خریدار سند ملک را به اداره مربوطه برای مزاید گذاشتند. لیکن پس از دو سال بی نتیجه بودن به دادگاه رجوع کردم و گفته شد که متهم وجه الضمان گذاشته است. بنده درخواست مال برده شدم قاضی اجرا میفرمایند که به شما تعلق نمیگیرد چون شکایت شما بعنوان خیانت در امانت بوده است. سوال نمودم خانم قاضی پس حکمی که دادگاه بنفع من صادر کرده چی بوده و کجاست.
اگر تشخیص بازپرس و قاضی دادگاه کلاهبرداری نبود پس چرا اسم اینجانب در لیست شاکیان است و چرا شما به من مخارج کارشناسی را تحمیل کردید. انگار قاضی اجرای اجکام نمیداند که وظیفه اش اجرای حکم است و نه حکم کردن مجدد. خودش هم میداند که من تنها فرد پیگیر در این 12 سال بوده ام. البته به شعبه صادره حکم رجوع کردم قاضی صریحا گفت از اجرا حکم خیانت در امانت را بخواهید. رفتم خدمت دادستانی و ایشان هم نوشت به سرپرستی که پرونده را دوباره مطالعه کنند.
سوال
آیا من نتیجه میگیرم و یا باید دوباره با دادخواست مجدد ارائه تامین خواسته مانع از انتقال وجه از صندوق دادگستری و تضییع حق خود شوم؟
السته ما یک رضایت مشروط در بار اول زندان رفتن متهم در حضور بازپرس داده بودیم ولی چون متهم اقدامی نکرده بود دوباره در همان شعبه در نزد همان بازپرس شکایت خیانت در امانت نمودیم که در نتیجه پیگیری های بازپرس کلاهبرداری حرفه ای و سوء پیشینه متهم ثابت و خود بازپرس عمل ایشان را کلاهبرداری محض اعلام نمودند.
با تشکر از یک جواب موثر شما.

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام
محکوم له هر عنوان مجرمانه ای هستید که در دادنامه امده است، تقاضای اجرای ان را نمایید.