مشاوره حقوقی رایگان - هزینه های بخش اختصاصی آپارتمان

باسلام
دریک آپارتمان 9 واحدی دو درب پارکینگ برقی وجوددارد که یک درب بزرگتر محل ورود پارکینگ 8 واحد و واحد نهم دربی مجزا و اختصاصی دارد که مساحت پارکینگش هم بیشتر از بقیه واحدهاست و بعنوان پارکینگ اختصاصی در سند واحد نهم آمده است. همزمان تعمیرات اساسی برای هردو درب ایجاد شده است. پرد اخت هزینه های دو درب به چه صورت و مربوط به چه واحدهایی هست ؟
باتشکر رح - رشت

پاسخ ها :

سونيا  كشاورز

سونيا كشاورز :

استان :

اگر درب پارکینگ اختصاصی فقط به یک نفر اختصاص دارد هزینه ان را باید همان واحد استفاده کننده پرداخت نماید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،ازمدیربخواهیدتصمیم بگیردزیرامشاعی محسوب است