مشاوره حقوقی رایگان - رابطه پیامکی همسر

با سلام. حدود 5 ماه پیش پیامی در واتساپ از طرف یه پسر جوان برای همسرم آمد و من از نوتیفیکیشن گوشی خانومم که کنار من بود متوجه شدم ( نزدیک ساعت 1 شب ). از ایشون پرسیدم کی هست و گفت دوستم بود و منم به روی خودم نیاوردم که اسم طرف رو فهمیدم. بعد از حدود دو سه هفته از موضوع و از روی کنجکاوی رفتم سرگوشی خانومم و دیدم که یک سری چرندیات به همدیگر بار کردند و بی ادبی کردند. ( مثلا پسر به خانومم گفته بود: نمیدونم چرا به تو حس دارم و خانوم من هم متاسفانه گفته بود : خل و چل ) انگار نه انگار که همسر من یک خانوم متاهل هست. من هم از این پیام ها عکس گرفتم و یک شب به خانومم نشون دادم و ایشون مدعی شد که چرا رفتی سر گوشی من ( در صورتی که خودش چند ماه قبل از این اتفاق، از یک سری پیام های بین من و خواهرانم در واتساپ اسکرین شات گرفته بود و از گوشی من برای خودش فرستاده بود ) - مورد بعدی هم این که چند دقیقه قبل از نشون دادن پیام های بین خودش و اون پسر توسط من و کلیه چت های با اون رو پاک کرد. ( چون از او خواستم گوشی اش رو بیاورد و دیدم سابقه چت ها با اون رو پاک کرده است ) میگفت ما قبلا با هم در یک گروه مجازی در راستای کارمون آشنا شدیم. همون شب و بنا به پیشنهادی که مشاور به من داده بود هم به او گفتم که اون رو بلاک کن و دیگر هیچ پیام و تماسی با او نداشته باش و این کار رو هم کرد. از طرفی من هم پرینت اون چت ها رو و هم شماره موبایل پسره رو دارم و تا الان هم در این مورد کاری نکردم و حتی به پدر و مادر خانومم نگفتم و موضوع فقط بین خودمون دو تا بوده است. خواستم یک راهنمایی کنید چون دارم رنج میبینم .

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
شما میتوانید شکایت نمایید و درخواست پرینت مکالمات را داشته باشید .