مشاوره حقوقی رایگان - رابطه پیامکی و فضای مجازی و تماس تلفنی

با سلام من شوهرم با چنتا نامحرم فقط در حد تماس تلفنی و پیام در ارتباط هست! حرفهای عاشقانه دوست دارم و دورت بگردم و قربونت برم و .... فقط تماس و پیام حتی یکیشون تو یه شهر دیگری هست 600 کیلومتر فاصله دارد و یکی شون همشهری آیا میتوان به عنوان خیانت و رابطه نامشروع ازش شکایت کرد؟ شکایت کردم ولی منع تعقیب صادر شد و گفتن مدرک کافی نداری
آیا میتوانم درخواست پرینت شمارشو بدم بعدش شماره به نام مادرش هست به اسم خودش نیست؟
از این طریق فقط چنتا اسکرین شات دارم میتوانم طلاق بگیرم ؟
بعد ایشون خودشون ادعا کردن دادگاه فقط واسه سرگرمی باهاشون چت میکنه و رابطه ی بینشان نیست و شکایت افترا از من کرده آیا من محکوم میشوم؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بهتر است با گفتگو مشکل را حل کنید هر کششی مستلزم نیازی است !!

جواد  داوودنيا

جناب آقای جواد داوودنيا :

با درود فراوان ، چون سیم کارت به نام مادر ایشان است ، روابط نامشروع قابل اثبات نیست . این مورد از مواردی نیست که بتوان به استناد آن طلاق گرفت . در موارد مشابه محکومیت به افترا صادر شده است .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نسبت به رابطه نامشروع مجازی اختلاف نظر وجود دارد
گاها بر حسب یک کلمه عاشقانه نیز حکم به رابطه نامشروع مادون زنا صادر شده است