مشاوره حقوقی رایگان - رابطه پیامکی

سلام
بنده خانمم به یک نفر دیگه مخفیانه پیامک و تلفن میکرد.من فهمیدم گفت راجب بورس بود و چون تو حساس بودی مخفیانه این کارو میکردم.
الان من میخوام ازونطرف شکایت کنم و بابت متن پیامک و نقطه زنی مکان که اونطرف اومده اینجا یا نه،اخه طرف واس مشهده.ولی نمیخوام پای خانمم به این ماجرا باز بشه.
خواهش میکنم راهنماییم کنید دارم دیوونه میشم.هزار کار اومد تو سرم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام ؛ درصورتیکه واجد شرایط لازم باشد میتوانید موضوع را از طریق مراجع قضایی پیگیری نمائید .
جهت کسب اطلاعات تکمیلی موضوع نیازمند بررسی بیشتر می باشد درصورت تمایل از طریق تماس تلفنی اقدام نمائید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است رابطه نامشروع اثبات نمی‌شود
نقطه زنی صادر نمی‌شود.

محبوبه خانی

سرکار خانم محبوبه خانی :

سلام واضحتر توضیح دهید چه شکایتی میخواهید مطرح کنید مزاحمت یا منافی عفت