مشاوره حقوقی رایگان - مقدار غرامت از سپاه

پارگی ابروی سمت چپ زخم بخیه خورده(دامیه). خرد شدگی استخوان تالوس(مچ پا). شکستگی انتهایی استخوان درشت نی. خونریزی مغزی که ارش آن 3درصد دیه کامل میباشد. شکستگی جمجمه (هاشمه.شکستگی تنه مهره پنجم کمری. شکستگی زائد عرضی مهره چهارم کمری که این ضایعه بر اثر اصابت جسم سخت به وجود آمده است. جسارتاً میتونید مبلغ کامل غرامت چقدر میشود. آیا طبق قانون دیه حساب میشه؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

لطفاً اگه میشه پاسخ سوالم را بدهید

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

همه چیز طبق قانون دیه محاسبه می شود. محاسبات را دادگاه انجام می دهد. این جا سوالات کوتاه پاسخ داده می شود ...