مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل

حدود1 ساله برای گرفتن اجرت المثل اقدام کردم 27 سال زندگی کردم و حدود6 ماهه جدا شدیم 35 میلیون برام قرار دادن شوهرم با داشتن مغازه و خونه زیر بار نمیره و مدام میره اعتراض میزنه که تمکن مالی ندارم و وجه و پرداخت نمیکنه براش حکم بریدن که 15 میلیون پیش بده ماهی 500 باز اعتراض زده منم با 3 فرزند لطفا بگید من باید چکار کنم

پاسخ ها :

سونيا  كشاورز

سونيا كشاورز :

استان :

اگر زمان اعتراض دارید به دادگاخ اموال همسرتان را معرفی نمایید