مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه، علت حضور رسیدگی

سلام وقتتون بخیر، چند وقت پیش یه دعوایی شده بود یه آقا پسری رو با قمه زدن داداش منم اونجا بوده ولی تو دعوا نبوده و فرار کرده وقتی دستشو نگاه کرده که طرف افتاده خونی زمین رسوندش درمانگاه بعد مامور بردش کلانتری سوال کرد نگرش داشت بردنش ارشاد و فهمیدن بی گناهه ولش کردن، الان بعد چندماه ابلاغیه برا داداش من اومده که علت حضور رسیدگی و...احضارش کردن، خواستم بدونم داداش منو کاری دارن یا فقط برا شهادت میخوانش، ممنونم که پاسخ میدین

پاسخ ها :

قلی پور مقدم تاج ادی  نوشین

قلی پور مقدم تاج ادی نوشین :

با سلام. بستگی داره در پرونده مطروحه برادر شما از متهمین بوده باشند یا نه؟ قانونا در صورتی که در مرحله دادسرا منع تعقیب صادر وقطعی شود در خصوص برادر شما تعیین تکلیف شده است.

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

علت احضار بعنوان مطلع یا متهم بایستی مشخص گردد