مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه در کرونا

سلام وقتتون بخیر من حدود دوسال پیش آپارتمانم در تهران را رهن دادم و خودم در شهرستان خانه ای رهن کردم پارسال هم یک بار برای مستاجر تمدید کردم ولی الان دیگه نمی تونم در شهرستان مستاجر باشم و می خوام برگردم خانه خودم ولی مستاجر میگه برای کرونا قراردادها تمدید شده با توجه به اینکه من خانه دیگری ندارم و خودم به خانه ام نیاز دارم آیا می تونم به دلیل نیاز شخصی خانه را پس بگیرم؟ در پرسش های مشابه گفته شده باید نیاز شخصی اثبات شود میشه بیشتر توضیح بدهید ؟یعنی به شورای حل اختلاف قرارداد مستاجر بودن خودم را بدهم و بگویم دیگر در شهرستان نمی توانم مستاجر باشم کافی است ؟یا دلایل و مدارک بیشتر می خواهد

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
قرارداد اجاره خودتان را به شورا ارایه نمایید معمولاً شورا دلیل دیگری نمی خواهد البته دیده شده که بعضی از شوراها استشهادیه را هم در کنار سایر دلایل می خواهند