مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخلیه مستاجر

با سلام
خونه ای رو فروردین ماه خریداری کردم در زمان انتقال سند مستاجر داشت
قرارداد قبلی مستاجر رو ازش گرفتم و یه قرارداد ششماه تا تاریخ 1401/08/01 در بنگاه به صورت دستی بدون کد رهگیری نوشتیم
الان که زمان تمدید یا فسخ قرارداد هستش مستاجر میگه من فقط 25 درصد اعلامی رو اضافه میکنم
با توجه به اینکه من این خونه رو دارم و خونه دیگه ای که داشتم به صورت مبایعه نامه فروختم و داره مراحل انتقال سند رو طی میکنه
با توجه به اینکه من تنها این خونه رو دارم و خودم نیاز به خونه دارم
1. با توجه به اینکه قرارداد 1401/08/01 تموم میشه کی باید واسه حکم تخلیه اقدام کنم؟
1. چطوری میتونم حکم تخلیه رو بگیرم؟
2. چه مدارکی رو میخواد؟
3.چه مدت طول میکشه (حداکثر تا پایان آبان ماه وقت دارم)

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

در ماده ١٣ قانون روابط موجر و مستاجر نسبت به این موضوع قانونی وجود دارد که به شرح زیر است:

هرگاه مستاجر به علت اتمام زمان مدت اجاره نامه یا در مواردی که به تقاضای خود شخص مستاجر حکم فسخ اجاره نامه صادر شده باشد و بایستی ملک را تخلیه کند اما موجر از تحویل گرفتن ملک و کلید امتناع کند. در اینجا مستاجر وظیفه دارد که به وسیله اظهارنامه از موجر یا نماینده قانونی او تقاضا کند که برای تحویل ملک حاضر شود. ‌در صورتی که موجر ظرف پنج روز از تاریخ ابلاغ اظهارنامه برای تحویل ملک حاضر نشود، مستاجر باید به دادگاه محل وقوع ملک مراجعه کند و تخلیه کامل در خصوص اجاره ملک را تامین دلیل کند و کلید آن را به دفتر دادگاه بدهد.

پس از انجام این کار تسط مستاجر قرار داد اجاره ملک به طور قانونی به پایان می رشد و دفتر دادگاه برای موجر این حکم را صادر می کند که ظرف 24 ساعت باید برای تحویل گرفتن ملک و کلید حاضر شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از تاریخ اتمام قرارداد به بعد میتوانید اقدام کنبد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب پاسخ سوال شما در این گفتار نمی گنجد تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به مصوبه جدید امکان تخلیه وجود دارد

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام بعد از اتمام مدت اجاره دادخواست تخلیه بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطابق مصوبه ستاد ملی کرونا نهایت با25 درصد افزایش اجاره بها تمدید می‌گردد مگر مستاجر از شروط قراردادی تخلف کند یا موجر نیاز شخصی خود را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک جهت اظهارنظر دقیق حقوقی موضوع از جوانب مختلف قابل بررسی می باشد