مشاوره حقوقی رایگان - اجاره آپارتمان

نیاز شخصی موجر برای درخواست تخلیه آپارتمان مطابق چه مدارکی اثبات میشود تا قاضی حکم تخلیه صادر نماید ؟ با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر جایی شخصا مستاجر هستید ویا فررندانتان نیاز به سکونت در ان بعلت ازدواج دارند

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

مدارک باقاضی است که چه چیزهایی بخواد مثلاً شهود

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. شهادت شهود، استعلام از اداره ثبت املاک و اسناد مبنی بر اینکه خانه دیگر ندارید...

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر موجر خودش مستاجر باشد. ، در صورت ازدواج فرزند ذکور موجر و
انعقاد عقدنامه در دفترخانه ازدواج ، در صورت فروش خانه و تنظیم سند در دفتر اسناد رسمی و ...

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

شهادت شهود، استعلام از اداره ثبت املاک و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شهادت شهود استعلام از اداره ثبت و ...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
شاهد
خودش مستاجر باشد
عقد فرندان
قرارداد فروش