مشاوره حقوقی رایگان - درمورد خسارت گرفتن از بیمه شرکتی که بیمم کرده

سلام آقا شما رو بخدا قسم میدم منو راهنمایی کنید من کارگر شهرداری هستم که بصورت شرکتی کار میکنم بنده کارگر ماشین قیرپاش هستم که در حین کار ماشین به پای راستم خورد و پایم شکست و پلاتین خورد ماشین بیمه داره و دارم روال قانونیشو طی میکنم میخاستم ببینم چون من کارگر شرکتی شهرداریم و شرکت مارو بیمه کرده آیا میتونم از دست شرکت هم شاکی بشم و طلب دیه یا خسارت بکنم یا نه شرکت هیچ مسؤلیتی در قبال کارگری که بیمه میکنه نداره اگر داره باید چیکار کنم خواهش میکنم جوابم ر و بدین ممنون میشم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوست عزیز نیاز به قسم و آیه نیست.
شما بابت یک آسیب دیدگی نمی توانید دوبار خسارت بگیرید. هنگامی که روال بیمه در حال طی شدن هست سایر دعاوی شما رد خواهد شد.