مشاوره حقوقی رایگان - نفقه فرزند

سلام ببخشید من یه دختر 19 ساله ام
پدرو مادرم بنابر اخلاقیات خلقی پدرم 4 ساله جدا زندگی میکنن ولی پدرم هیچ جوره راضی به طلاق مادرم نیست
از طرفی مادرم معلم حق التدریس هستش و حقوق کمی میگیره که با خرج کرایه خونه و اب و برق میره
من مدتی هم پیش پدرم میمونم توی این دوران ولی واقعا زندگیو برا ادم سخت میکنه.. مدام داد میزنه و غرغر میکنه.. همشم تهدید میکنه که بهت پول نمیدم اگه بری پیش مادرت
از طرفی مادرمم به خاطر فشارای زندگی الان عصبیه و اخلاقاش کم از پدرم نداره
به خاطر همین وضعیت من الان افسردگی گرفتم و وحشتناک عصبی میشم و دوبینی گرفتم که دکتر گفت واسه اعصابه.. واقعا نمیتونم دیگه زندگی کنم کنار خانوادم
میخواستم بدونم اگه بخوام از خونه پدرم برم با وجود اینکه پدرومادرم هنوز طلاق نگرفتن میشه درخواست نفقه کنم؟
و با این وجود دیگه ارتباطمو باهاش قطع کنم؟

پاسخ ها :

احمد پرند

جناب آقای احمد پرند:

درود بر تو شما عاقل و بالغ هستی و میتوانی مستقل زندگی کنی و نفقه هم بهت تعلق میگیره در صورت تمایل تماس 09161710245