مشاوره حقوقی رایگان - اجاره عرصه اعیان از غرفه های مزایده ای سالانه شهرداری

سلام و عرض ادب. من یک غرفه از شهرداری که از طریق مزایده انجام شده رو اجاره کردم که هر سال یکبار مزایده انجام میشه 5 سال در مزایده شرکت کردم و برنده بودم و هر ساله اجاره مغازه رو پرداخت کردم اما 2 ساله که نه در مزایده شرکت کردم و نه قرارداد جدید امضا کردم و نه شرکت کننده دیگه ای وجود داشته نه مبلغی پرداخت کردم. البته دلایل خاصی داره که بخوام توضیح بدم خیلی زیاده در ضمن بنده نه هیچ چک تخلیه ای به شهرداری دادم و نه هیچ سفته ای چند بار شهرداری به صورت شفاهی اخطار داده که تسویه کنم اما بنده تسویه نکردم و تصمیم دارم که جمع کنم میخواستم بپرسم آیا شهرداری می‌تونه ادعای طلب از من کنه (به خاطر دلایل دیگه ای که با شهرداری پرونده داریم و کلی اذیت شدیم منم تصمیم به این کار گرفتم) به نظر شما بهترین راه حل کدومه؟ آیا مغازه رو تخلیه کنم یا منتظر بمونم که به صورت کتبی بهم ابلاغ بشه که تخلیه کنم. ممنون میشم راهنمایی کنید. با تشکر.

پاسخ ها :

نسیم کربلایی اسماعیلی

نسیم کربلایی اسماعیلی :

با سلام
قراردادهاي اجاره شهرداري طبق قانون مستثني شدن شهرداريها از قانون موجر و مستاجر است و تخليه آن طبق قانون موجر و مستاجر نيست.
شهرداري در زمان تخليه اجرت المثل ايام تصرف غيرقانوني شما را مطالبه ميكند