مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه سابقه جبهه در سابقه بیمه تامین اجتماعی

سلام. کارمند رسمی علوم پزشکی و جانباز هستم. با رای دیوان عدالت مبنی بر محاسبه 1/5 برابر سابقه جبهه به تامین اجتماعی مراجعه کرده ام و میگویند بایستی مازاد نیم برابر را خودتون پرداخت نمایید. آیا چنین چیزی صحت دارد؟ تشکر. (ماده 27 قانون جامع ایثاگران)

پاسخ ها :

محاسبه سابقه جبهه در سابقه بیمه تامین اجتماعی ماده 27 قانون جامع ایثارگران سابقه جبهه جبهه