مشاوره حقوقی رایگان - شکایت سیلی زدن

با سلام و ادب. حدود یک هفته پیش همسایه طبقه پایین با تهدید پسرم و گفتن خونه شما مثل طویله هست، خشنونت خودش رو نسبت به یه سگ آپارتمانی که دست پسرم بود و این سگ به مدت کمتر از ٢٤ ساعت به صورت امانت دست ما بود را ابراز میکند. (لازم به ذکر که واحد بغلیشون سگ دارند ) همسرم بعد از ٣ ساعت از گذشت این ماجرا به منزل اومدند و در جریان امر قرار گرفتند. همون روز قرار بود که ما امانت رو به صاحب آن برگردونیم که همسرم به محل کار همسایمون رفتند (املاک) و از او خواستند که به بیرون از مغازه بیایند. مشغول صحبت شدند که دیدم همسایه برای همسرم سینه سپر کرده و قصد حمله دارند که در اون لحظه همسرم از شدت عصبانیت سیلی به صورت همسایه زدند. در اون حین عینک طبی ایشون بر زمین افتاد و بعد اعلام کردند که عینک گم شده است. همسایه از همسر بنده شکایت کردند. بعد از چند روز همسرم مجددا به محل کار همسایه رفتند و جلوی همه از ایشون عذر خواهی کردند و گفتند که به علت داشتن عدم خواب کافی و خستگی نتونستند خودشون رو کنترل کنند و مجددا به واحد خود همسایه که طبقه پایین ما هستند مراجعه کردند و از پدر و مادر همسایه هم عذرخواهی کردند و حتی قبول کردند خسارت وارد شده به عینک رو هم بپردازند. با این حال امروز دوباره همگی به کلانتری رفتند و همسایه (مخصوصا مادرشون) اعلام کردند که علاوه بر خسارت عینک باید ٤ میلیون دیه بابت سیلی همسرم بدهند و ٢ میلیون هم بابت عینک. از فحاشی در دعوا هم شاکی بودند. همسرم هم که دیدن رضایت نمیدهند گفتند از این به بعد هر چی قانون بگهوید. به نظر شما نتیجه این پرونده و خسارات آن به چه صورت هست؟ ضمن این که ما بار ها دخالت در مسائل خانوادگی و فحاشی توسط همون خانم همسایه به فرزندم رو روی حساب همسایه گری جدی نگرفتیم و گذشت کردیم. ضمنا ایشون مدعی هستند هیچ کس از دست ما در ساختمان آسایش ندارد و ما مخل آرامش اون ها هستیم. ممنون از شما.

پاسخ ها :

عارف رستمی

عارف رستمی :

استان :

سلام مبلغی نیاز نیست پرداخت کنید سیلی زدن مجازات نداره فقط عینک هست که باید بره شورای حل اختلاف اگر تونیت ثابت کنه یه مبلغی رو محکوم میکنن بهش بده البته در صورت اثبات این موضوع.