مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از همسایه

سلام بر شما. یک ماه قبل از عید به علت بازی بچه ها در حیاط ساختمان در ساعت مشخص شده، درگیری در ساختمان به وجود آمد. در این درگیری گردن و پایین سر من از طرف دختر یکی از همسایه ها مورد ضرب و شتم قرار گرفت. فردای آن روز به علت احساس درد شدید و عدم حرکت دست چپ به در مانگاه مراجعه کردم. دکتر با معاینه بنده اعلام کردند که هیچ ورم یا کبودی مشاهده نمیشود و فقط یک گواهی دادند که احساس درد شدید دارم و گفتند که این گواهی مورد قبول پزشکی قانونی نیست. بعد از شکایت بنده از اون فرد، بنده دیگه پزشکی قانونی مراجعه نکردم. ولی تا 10 روز درد داشتم که با دارو کنترل شد. پس از گذشت ٢ ماه بنده به یک باره دچار درد در ناحیه پشت سر شدم که کار من به بیمارستان کشید. در بیمارستان بارها از سوال شد که ضربه به شما خورده یا نه. اسکن اولیه مشکوک به لخته خون در سر من بود. با تزریق دارو لخته برطرف شد ولی بنده برای هزینه بیمارستان و اسکن و ام ار ای مبلغ ٢ میلیون هزینه کردم. فرد متشاکی در دادسرا اعلام کرده که در قضیه درگیری ساختمان اصلا حضور نداشته است. در حالی که بنده برای پرونده شکایت شاهد هم داشتم. الان نمیدونم این مشکل رو چطور حل کنم و چطور اعلام خسارت کنم؟ ممنون میشوم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

عارف رستمی

عارف رستمی :

استان :

شهودتون رو ببرید دادسرا و تقاضای مطالبه ی خسارات را بنمایید هرچند اختلاف نظر هست که عده ای معتقدند خسارات مازاد بر دیه قابل مطالبه نیست ولی از باب تسبیب میتونید مطالبه کنید
بنظر من بگذارید مرحله دادسرا تمام بشه قرار جلب به دادرسی صادر بشه از طریق شورای حل اختلاف اقدام به مطالبه ی خسارت کنید