مشاوره حقوقی رایگان - مخالفت پدر با ازدواج دختر

سلام. حدود 10 سال از رابطه ما میگذرد. از اون ها که برای رسیدن به هم تلاش میکنند تا ته آن به هم برسند اما پدر خانواده به دلیل خودخواهی و لجبازی اجازه نمیدهد ما ازدواج کنیم. من 7 سال از دختر ایشون بزرگ تر هستم و دخترشون هم 19 سال دارد. 3 بار خواستگاری رفتیم و 2 بار محل کار او رفتم ولی هر بار یک طوری که انگار خدا هستند ما هم زیر دست او حرف میزند حتی یک بار دختر به دلیل فشار های زیاد اقدام به خوردن قرص کردند. هر بار هم یک بهانه الکی می آورد. الان هم اگر اسم من بیاید داخل خونه یا بپرسد دوستش داری تهدیدشون میکند که او را میکشد. قبلا هم همه آزادی دختر رو از او میگرفت. کلا تا اسم من می آید وسط انگار من قتل کردم و حالا هم بی دلیل هست. هم سالم هستم و هم دختر رو دوست دارم و او را برای زندگی میخواهم ولی چون ما از اول باهم رابطه داشتیم این طور میکند و عکس .. رد و بدل شده انگار جرم شده است. امروزه هم رو انتخاب میکنند و تلاش میکنند به هم برسند. خواستم بدونم چطور میشود به هم رسید. دادگاه چطوری هست؟ شرایط دیگر هم هست. دیگر واقعا خسته شدیم و الان هم بهونه نداده اگر بیاید دادگاه پدرش چه حقی رو به او میدهند و دلیلی که بیاورد برای مخالفت چی رو قبول میکنند؟ مثلا میتواند بگوید این ها عکس برای هم فرستادند و دلیل الکی چون من نه پرونده قضایی دارم نه ناسالم هستم و نه خیلی چیز های دیگر. چند وقت طول میکشد؟ ممنونم اگر راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

عارف رستمی

عارف رستمی :

استان :

سلام برابر ماده 1043 قانون مدنی میتونی از طریق دادگاه حکم به ازدواج بگیری
خیر نمیتونه با این مسائل شمارو محکوم کنه