مشاوره حقوقی رایگان - استرداد بیعانه اجاره ملک

با سلام و خسته نباشید. من یک هفته پیش یک خانه آپارتمان به صورت رهن اجاره قولنامه دستی کردیم و مبلغ 5 میلیون تومان بیعانه به صاحب خانه پرداخت کردم. فردای آن روز باخبر شدم که نمیتونم پول پیش که صحبت کردم فراهم کنم و خیلی مودبانه به صاحب خانه گفتم اما ایشون گفتن فردا پول تو رو میدهم. یک هفته جواب نداد و من رو سرکار گذاشت. من رو در به در کرد و بعد از یک هفته گفت 3 میلیون میدهم و 2 میلیون رو نمیدهم چون فسخ میکنی بعد با کمی قبول نکردند و گفت یک میلیون کم میکنم. آیا این راه آن است و چطور پول پیش من رو کم میکند. من در قرارداد ننوشتم از او امضا و اثر انگشت دارم. حتی دست خط خودش نوشته است. خواهش میکنم زودتر جواب بدهید.

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. اگر مبلغی جریمه بابت فسخ قرارداد تعیین نشده باشد ایشان اجازه ی کسر مبلغ را ندارد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
بیعانه یعنی اینکه یا قرارداد اجرا بشه و یا مبلغ بیعانه پرداخت بشه در هر صورت به نظرم هرطور که میشه توافق کنید