مشاوره حقوقی رایگان - برگشت بیعانه بابت اجاره

سلام مورخ10/29 ساعت9 شب مبلغ 600 هزارتومان بابت اجاره بیعانه دادم که نصف اجاره میشد.شنبه سر قرارداد به توافق نرسیدیم و ایشون پول منو نگه داشتن که هر وقت لاین اجاره رفت روزها حساب و بعد کسر الباقی برگشت داده شود الان مورخ 12/5 هست و هنوز پول ندادند چون لاین اجاره نرفته
اتحادیه بانوان آرایشگر هم رفتم اما حق به ایشان دادند.
باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

باسلام دادخواست مطالبه وجه به طرفیت شخص مطرح نمایید

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

باسلام و احترام
ابتدائا برای ایشان اظهارنامه ارسال کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا اظهارنامه ای به ایشان ارسال نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
امروز، در میان مردم متعارف است و آن این‌که پیش‌بها یا بیعانه، بدین عنوان پرداخت می‌شود که در صورت اجرای توافق، بخشی از ثمن یا اجرت باشد و در صورت خودداری مشتری از خرید یا اجاره، عوض فسخ باشد، چنان‌که اگر مالک از تصمیم خود برگردد، می‌بایست پیش‌بها را به مالک برگرداند .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر حتما دادخواست مطرح نمایید
اگر شما قرارداد اجاره را تنظیم نکرده باشید باید تمام مبلغ بیعانه مسترد شود

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

وقتی توافق به عقد اجاره نشده است شما ملزم به پرداخت اجاره روزانه نبوده اید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بدوا اظهارنامه ای به ایشان ارسال نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

یا باید توافق کنید یا از طریق شورای حل اختلاف یا توجه به قرارداد و اقاله آن دادخواست مطالبه وجه دهید.

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

1401/11/05 . شما دادخواست مطالبه ی وجه به شورا ارسال کنید محکوم میشن قطعا

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بستگی به توافق دارد با توجه به عدم تنظیم قرارداد دادخواست مطالبه وجه دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر قراردادی امضا نکرده باشید می بایست مبلغ شما را مسترد نماید