مشاوره حقوقی رایگان - بدهی

با سلام
من حدوده 10 سال قبل مقدار 200000 تومان از پسر عمه ام که در کشور انگلستان زندگی میکرد قرض کردم ولی بعد ایشان به ایران مهاجرت کردند و من هم به آمریکا رفتم و به خاطر کار و مشاقل دیگر بکلی فراموش کردم که بدهی ام را پرداخت کنم. چند سال بعد بیاد آوردم که بایشان بدهکار هستم و چندین بار با ایشان تماس گرفتم ولی جوابی دریافت نکردم تا اینکه سال بعدش ایشان فوت کردند. حالا من بدهی ام را چگونه پرداخت کنم که وجدانم در آخرت دچار عذاب نشود.
با تشکر

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

به ورثه ایشان پرداخت کنید .ولی اگر ورثه ندارد بدهی ایشان را صرف امور خیریه کنید تا به روح ایشان برسد.