مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت بدهی

سلام و عرض ادب
من درسال 90 مبلغ 7میلیون بابت خرید یک پژو پارس که قیمتش 14میلیون بود به پدرم قرض دادم قرارایشون مشارکت در مالکیت ماشین وپرداخت پول پس از داشتن مبلغ بود الان 10 سال گذشته من نیاز به پول دارم ایا من باید مبلغ پرداختیو به احتساب زمان گذشته بگیرم یا مبلغ نصف قیمت پژو پارس صفر
لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به توافق نرسید و دادخواست مطالبه وجه بدهید همون هفت تومن محکوم میشه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توانید مطالبات خود را به نرخ روز دریافت نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .باید دید قراردادی بوده مفاد ان چیست ایا بابت تاخیر وجه التزام تعیین شده.یان؟

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می‌توانید مطالبات خود را به نرخ روز دریافت نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

می‌توانید مطالبات خود را به نرخ روز دریافت نمایید