مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار گواهی عدم امکان سازش

با عرض سلام و ادب.
زوجه از 114 سکه مهریه، برای این که بنده رو اذیت کند به کمک عموی خود (عموی ایشان وکیل می باشد)، ابتدا 50 سکه رو به اجرا گذاشت که جلسه دادگاه تشکیل شد و اعسار بنده پذیرفته شد و پرداخت ها از طرف بنده شروع شد. در این مدت بنده درخواست طلاق دادم و گواهی عدم امکان سازش صادر شد ( دادگاه طلاق، نفقه، اجرت المثل، و... یعنی تمام حق و حقوق زوجه رو تعیین و مشخص کرد که بنده هم پرداخت کردم)، حالا بنده گواهی امکان عدم سازش رو بردم به یک دفتر طلاق برای ثبت طلاق که دفتردار گفت از 114 سکه مهریه در عقدنامه، فقط وضعیت 50 سکه مشخص شده و 64 سکه باقی مونده وضعیتش مشخص نیست و من نمیتونم طلاق رو ثبت کنم. (عموی زوجه که وکیل ایشان هم هست قبلا به من گفته بود که اذیتت میکنم و ...)، حالا من دادگاه رفتم و درخواست دادم که وضعیت 64 سکه باقی مانده رو مشخص کنید که طلاق در دفترخانه ثبت بشود. حالا سوال بنده از وکلای محترم این هست که:
این مدت اعتبار گواهی امکان عدم سازش که 3 ماه هست، این 3 ماه دقیقا چطور معنی و تفسیر میشود؟ یعنی فرد 3 ماه وقت دارد که این گواهی رو از دادگاه بگیرد و به دفترخانه بدهد و به محض این که گواهی به دفترخانه وارد شد. به دلایل مختلف ( مثل وضعیت من که ممکن هست خیلی طول بکشد که وضعیت اون 64 سکه باقی مانده مشخص بشود)، میشود 4، 5 و یا 6 ماه بعد از موجود بودن گواهی در دفترخانه طلاق رو ثبت کردو یا این که نه کلا این گواهی امکان عدم سازش در همه حال و وضعیت فقط 3 ماه وقت دارد؟
در صورتی که در همه حال فقط 3 ماه وقت داشته باشه بنابراین وضعیت های پیش اومده مثل وضعیت من که خیلی زیاد هست، باید چی کار کنند؟ یعنی زوجه برای اذیت کردن زوج ابتدا نصف مهریه رو میگیرد و بعد که گواهی امکان عدم سازش صادر شد برای این که گواهی رو باطل کند، ترفند به کار میگیرد و میرود دادگاه بقیه مهریه اش رو به اجرا میگذارد. ( ناگفته نماند که قاضی شعبه ای که گواهی امکان عدم سازش رو صادر کرده، کوتاهی کرده و باید بقیه 64 سکه باقیمانده رو در موقع درخواست طلاق از طرف زوج، تعیین تکلیف میکرد که وقتی قاضی متوجه این ترفند زوجه شد، وقتی این موضوع رو به ایشون اطلاع دادیم قاضی عنوان کرد که چون مطالبه 50 سکه کرده بوده بنابراین من در مورد 50 سکه رای دادم و این طوری توجیه کرد).

با توجه به این توضیحات ممنون میشم جواب سوال بنده رو بدهید که از این وضعیت نجات پیدا کنم.
ممنون و متشکر.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

کار خلافی صورت نگرفته و محتملا عموی ایشان هم شما را اذیت نکرده است هرکس میخواهد زن خود را طلاق دهد باید معریه خانم خود را بعلاوه سایر موارد مالی را پرداخت یا تعیین تکلیف کند