مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق از طرف مرد

با سلام ... اگر مرد دادخواست طلاق بده بعد گواهی عدم امکان سازش صادر بشه و سه ماه اعتبار داشته باشه و مرد در این سه ماه از قصد بذاره که گواهی تموم بشه و باطل بشه و طلاق نده و دوباره بعد از این سه ماه میتونه اقدام به دادخواست طلاق بکنه دوباره؟ و هدفش از این کار وقت و عمر زن رو گرفتنه. الان میخوام بدونم وقتی در دادخواست طلاق قبلی گذاشت باطل شد و حق و حقوق و طلاق رو نداد آیا دوباره بهش اجازه چنین کاری میدن ؟ خواهش میکنم جواب بدید از هر مشاور و وکیلی می پرسم یکی میگه بله و دیگری میگه خیر

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

هر گاه مرد دادخواست طلاق دهد باید تمام حق و حقوق زنانه از مهریه ونفقه و اجرت المثل را نقدا بپردازد وگر نه نمی تواند صیغه طلاق را جاری کند مگر اینکه مهریه ونفقه قسط بندی شود یا با توافق کنند