مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام . به درخواست شوهرم گواهی عدم سازش صادر شده و از اعتبار سه ماهه 10 روز باقی مونده بود که دادخواست اعسار از پرداخت مهریه مطرح کردند اعتبار گواهی تا پایان رسیدگی به پرونده ی اعساره؟ از کجا بفهمم گواهی رو برای اجرا به دفترخانه بردن یا نه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

بايد ظرف مدت كوتاه باقيمانده به دفتر خانه بروند و ضعييت پرونده اعسار و شرح و ثبت كنن
از شعبه صادر كننده راي

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام اعتبار گواهی عدم امکان سازش سه ماه هست و ارتباطی با تقاضای اعسار نداره و اینکه شما می توانید به شعبه مراجعه نمایید که مشخص شود زوج نامه ای از دفتر خونه آورده اگر آورده باشه پس کار طلاق رو شروع کرده است