مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت پشت بام

سلام.
من یک واحد از یک ساختمان 3 واحدی که هر طبقه آن یک واحد است را مالک هستم.
مالک طبقه سوم قبلاً مالک کل ساختمان بود و واحد ها رو به من و یکی دیگر که واحد طبقه یک رو خرید فروخت. واحد من دست مستاجر است.
مالک طبقه سوم در پشت بام که مشاع است اقدام به ساخت یک سوئیت کرده و مدعی است که پشت بام خصوصی بوده و مشاع نیست و این در صورتی است که در سند اصلی و پایان کار همچین چیزی نوشته نشده است.
فقط در برگه که در دفتر اسناد نوشته میشود ذکر شده که از پشت بام فقط برای نصب آنتن میتوانید استفاده کنید.
لطفاً راهنمایی کنید که آیا همچین ادعایی می‌تواند داشته باشدیا نه؟
لازم به ذکر است که من و مالک طبقه اول رفتیم و اجرائیات شهرداری رو آوردیم و چون بدون مجوز بود کار رو متوقف کرد.

پاسخ ها :

ادعای مالکیت پشت بام تصرف پشت بام مشاع پشت بام ملک قوانین آپارتمان نشینی و مشاعات