مشاوره حقوقی رایگان - مفهوم قائم مقام در معاملات

باعرض سلام و احترام
بنده چهار سال پیش یک واحد آپارتمان خریدم که بصورت مشارکتی ساخته شده بود که بنده از سازنده خریداری کردم الان بعد از چهار سال مالک ملک که خود مالک یک واحد از آپارتمان ‌و ساکن طبقه سوم این ساختمان هست ادعا دارد که میتواند پشت بام را بفروشد و یا ساخت و ساز کند چون موقع ساخت با سازنده قرارداد چهار طبقه را بسته بوده آیا قرارداد آنها که بصورت عادی و در بنگاه املاک نوشته شده میتواند ملاک بر مالکیت ایشان بر پشت بام باشد ؟ با توجه به اینکه طبق قانون در معاملات قرارداد دو طرف فقط در مورد آنها و قائم مقامشان مؤثر است آیا ما بعنوان قائم مقام سازنده بحساب میاییم؟ البته قرارداد آنها عادی و در بنگاه املاک نوشته شده است که ما آنرا ندیده ایم و از مفاد آن بی‌خبریم آیا باز هم قرارداد سازنده با مالک در مورد ما هم مؤثر است ؟

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

پشت بام قسمت مشاع آپازتمان محسوب میشه ومتعلق به تمام مالکان است.