مشاوره حقوقی رایگان - ارز دیجیتال

سلام وقت بخیر. بنده چند روز پیش در تلگرام متوجه شدم که داخل یه گروه مرتبط با ارزهای دیجیتال عضو شدم که داخلش تبلیغات گسترده و اغواکننده از سودهای زیاد ارزهای معرفی شده توسط مدیر گروه میشد. با پیام دادن به آی دی ثبت شده برای پرسیدن شرایط عضویت ایشان برای خرید ارز مورد نظر منو به یه صرافی آنلاین معرفی کرد و لینک کانال صرافی و حتی آی دی پشتیبانی رو فرستاد. بنده هم به این لینک رفتم و به آی دی پشتیبانی صرافی پیام دادم ‌سفارش خرید ارز دادم اول آدرس کیف پول بنده رو خواست و مجددا آدرس کیف پول خودش رو داد و مدعی بود بلافاصله سفارش انجام میشه ضمنا داخل اینترنت سرچ کردم و یه صرافی آنلاین با همین نام هم وجود داشت. متأسفانه سهل انگاری کردم ‌مقدار ارز دیجیتال رو به کیف پولش ارسال کردم ولی متأسفانه هیچ ارزی در قبالش برام واریز نکرد. الان چند روزه رفتم پلیس فتا و شکایت کردم و اونا هم بعد از بررسی اولیه گفتن همچین آی دی وجود نداره حتی یه ایمیل هم داده بود که خودم بهش ایمیل زدم و الان اونم میگن وجود خارجی نداره. ضمنا اضافه کنم که همچنان این گروه با 66000 هزار ممبر فعال هستش و هرکسی میتونه به همون آی دی ها پیام بده و جوابم میده (هم ادمین گروه و هم صرافی معرفی شده) ضمنا مشخصه که گوشی رو حالت هواپیما قرار داده و با اینترنت وای فا متصل میشه. من از تمام مکالمات اسکرین شات گرفتم و حتی همین الانم صرافی داره بهم پیام میده که سفارشتون نیمه تمامه یعنی پول بیشتری بریزین تا سفارشتون رو انجام بدم (مدعی هستش که سقف انجام تراکنش هامون بیشتر از رقم شماست) بنظرتون میتونن رهگیریش کنن از طریق وای فا یا تلگرام.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ان ایمیل که جعلی ساخته شده است. به احتمال زیاد ب گوگل هزینه داده اند تا نام صرافی انلاین را در صورت سرچ شناسایی کند. اما حتما مشخصات ای دی و اسکرین شات را از طریق پلیس فتا پیگیری کنید. برای دریافت اطلاعات بیشتر تماس بگیرید 09113963026

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام.
بله از طریق شماره موبایل، کانال تلگرام و تمامی اسکرین شات ها به دادسرای جرایم اینترنتی و پلیس فتا مراجعه کنید و موضوع را پیگیری کنید.