مشاوره حقوقی رایگان - اظهارنامه تخلیه از طرف احدی از شرکا ملک مشاع

با سلام
بنده ملک مشاعی را به مدت 1 سال به مبلغ 350 میلیون تومان رهن و ماهانه 2 میلیون تومن از موجرین اجاره نموده ام.
در حال حاضر شرکا دچار اختلاف گردیده و احدی از آنها اظهار تخلیه تنظیم نموده و از طرفی شریک دیگر نیز مدعی گردیده کل ملک طبق مستنداتی متعلق به وی می باشد و برای تمدید مجدد اجاره نامه ایشان موجر کل واحد بوده و می بایستی با ایشان قرارداد جدید تنظیم گردد.
بنده نیز خواهان تمدید ملک به مدت یکسال دیگر می باشم.
با توجه به ابلاغ اظهارنامه فوق الذکر و با عنایت به اینکه ادعای شریک دیگر مبنی بر مالکیت کل ملک نیازمند اثبات ادعای مطروحه نزد محاکم قضایی می باشد، چه اقدامی از سوی اینجانب متصور می باشد؟
ضمنا قرارداد اولیه با امضا دو شریک تنظیم گردیده است.

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

صرف ارسال اظهارنامه موجب مسیولیت شما نیست . بدیهی است جهت تمدید یا تخلیه ارایه مستندات ضروریست