مشاوره حقوقی رایگان - در مورد دیه پا

سلام من در شرکت ریخته گری کار میکنم چند وقت پیش هنگام کار پای چپ من پیچ خورد و باعث شد که تاندوم پای من کشیده شود و باعث ورم زیادی شد و در عکس یکی از پاندم ها هم پاره شد من زیر نظر دکتر گچ گرفتم و یک ماه استراحت گرفتم حالا آیا دیه به من تعلق میگیرد چقدر؟ ممنون

پاسخ ها :

سعید شفیعی پور

سعید شفیعی پور :

سلام در صورتي كه حادثه در حين كار و ناشي از كار باشد و به تأييد بازرس اداره كار رسيده باشد و همچنين ناشي از عدم رعايت اصول ايمني توسط كارفرما باشد ارش به آن تعلق مي گيرد .