مشاوره حقوقی رایگان - سنوات بازنشستگی

سلام. به عرض میرسد بنده پایور ناجا که پس از 28 سال در سال 97 در کمسیون پزشکی ناجا طبق بند ب ماده 128 کد ضایعه 116001 بازنشسته نمودند. سال های قبل هم به علت پارگی مینیسک و یک گردن و سه بار به دلیل جراحی قلب در سطح سلامتی 3 و 4 بودم که نهایتا بازنشسته پزشکی شدم. چرا مابقی سنوات رو ندادند؟ چرا حق نگهداری نمیدهند؟ آیا میتونم اعتراض یا شکایت بکنم؟ لطفا پاسخ بفرمایید.

پاسخ ها :

سنوات بازنشستگی بازنشستگی پزشکی حق نگهداری معلول سنوات بازنشستگی