مشاوره حقوقی رایگان - عزل دهیار

با سلام.
آیا شورای ها جدید ورود می توانند با رای اکثریت دهیار با سابقه خدمت بالا را تعویض نمایند؟ (به دلیل ضعیف بودن در انجام امورات روستا) اگر میشود طبق قانون راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام .تعیین دهیار از وظایف شوراها میباشد .و معیار سابقه نیست و اعضای شورا در بین گزینه های مطرح شده رای گیری و نهایتا یک نفر با رای اکثریت انتخاب میشود و به بخشداری یا فرمانداری معرفی و پس از تایید منصوب میگردد