مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن طلا در دوران طلاق

سلام خسته نباشید. من زوجه هستم و خواهان حق و حقوقم از دادگاه شدم از این رو همسرم گفتن که طلاها رو میخوان اگر درخواست استرداد طلاجات رو بدن و در جلسه دادگاه من بیان کنم که طلاها فروخته شده و طلایی ندارم برای اثبات این حرف باید شاهد ببرم؟ محکوم میشم و مجبور به پرداخت پول طلاها میشم یا کاری نمیتونن انجام بدن؟
در کل میخوام بدونم در چه صورتی زوجه محکوم نمیشه و زوج با داشتن فاکتور نمیتونه طلاهارو پس بگیره... باتشکر

پاسخ ها :

حبیب اله زارع باقی آبادی

جناب آقای حبیب اله زارع باقی آبادی :

درصورت بودن اصل هبه قابل رجوع می باشدولی فروخته شده باشددرصورت اثبات قابل استردادنیست