مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت جریمه

از‌من شکایت شد و همزمان در شهر دیگه هم شکایت شد به علت مریضی نتونستم به شهر دیگه که ازم شکایت شده بدم و در آخر که دادگاه شهر خودم رای رو داد و طرف شاکی رضایت خود رو داد الا دو تا ابلاغیه از شهر خودم و شهر دیگه به دستم رسیده که تو شهر دیگه از شکایت شده نوشته 4 میلیون باید جریمه به پردازم و در شهر خودم که رضایت داده تاریخ ورود به دادگاه رو ننوشته الان 4 میلیون مال یک دادگاه هست یا دوتا دادگاه همزمان شکایت شده و همزمان حکم صادر شده چی کار کنم میشه راهنمایی کنید خیلی ممنون

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
دادگاه اول صلاحیت رسیدگی داره. مدارک مربوط به دادگاه اول را به دادگاه دوم بدید تا پرونده ها یکی بشه