مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن دختر مجرد از خانواده

سلام، وقت بخیر. دختری 18 ساله هستم و در خونه پدرم زندگی میکنم. پدر من اختلال روانی دارد و هیچ تعادلی در رفتار های خود ندارد. من، مادرم، خواهرام و برادرم رو در خونه حبس کرده و مادرم میترسد و نمیخواهد طلاق بگیرد. پول نمیدهد و اگر کسی اعتراض کند برخورد فیزیکی میکند. هیچ منطقی ندارد و من رو تحت فشار روحی قرار داده و آرامش رو از من گرفته است و هیچ امنیتی در خونه ندارم و اجازه کار کردن به من نمیدهد.
میشود حضانتم رو از پدرم بگیرم؟ اگر شکایت کنم برای مستقل شدن حق به من داده میشود؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام بله میتوانید مستقل زندگی کنید