مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به قتل

سلام وقتتون بخیر
دو خواهر 35 و 37 ساله هستیم که چندین سال حتی اجازه خروج از منزل نداشتیم و به شدت از برادرم کتک خوردیم و همیشه تهدید به قتل میشیم برادرم چندین اسلحه مجاز و کلت غیر مجاز داره و مدام مارو تهدید به کشتن میکنه و کاملا از خود بی خود میشه موقع دعوا ، آیا میتونیم اجازه جدا زندگی کردن و از دادگاه بگیریم؟ پدرم فوت شدن و ما با مادرم زندگی میکنیم و به شدت احساس نا امنی میکنیم خواستگارای ما رو بی دلیل و با دلیل رد میکنه بخاطر آبرومند بودن خانوادم نزاشتیم مشکلاتمون بیرون درز کنه ولی واقعا بریدم و نمیتونم این زندگی و ادامه بدم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اجازه دادگاه لازم نیست شما میتوانید مستقل سوید ولی بابت تهدید ها و آزار و اذیت برادرتان میتوانید شکایت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با توجه به اینکه بعد از 18 سالگی و سن رشد میتوانید مستقل زندگی کنید نیازی به اجازه از دادگاه نیست در ارتباط با تهدید هم با مستندات و مدارک میتوانید شکایت تهدید نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما دوتا خواهر می توانید بدون نیاز به اخذ اجازه از دادگاه منزل اجاره کنید و مستقل زندگی کنید و کسی اجازه دخالت ندارد و در صورتی که برادرتان مزاحمتی داشت می توانید با 110 تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید سپس با مراجعه به دفتر خدمات قضایی از وی شکایت کنید.
در صورت تهدید و یا هر اقدام دیگری از طرف برادرتون می توانید شکایت کنید.