مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حضانت فرزند در صورت رابطه نامشروع پدر

سلام. آیا با وجود مدرک دال بر عمل منافی با عفت غیر از زنا یعنی در دست داشتن یک فیلم یا پیامک و یا فایل صوتی میتوان حضانت پسر را از پدر گرفت؟
اگر این کار میشود بعد پدر به مادر میدهند یا پدربزرگ؟ آیا پدربزرگ باید دادخواست بدهد یا دادگاه خودش انجام میدهد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام در صورت تشخیص دادگاه بر عدم صلاحیت اخلاقی حضانت پدر سلب میشود