مشاوره حقوقی رایگان - افتادن سرکار

با سلام خسته نباشید من مورخ 8 برج 3 از سرکار افتادم کار بیمه است دستم شکسته و رباط پاره کرده میخواستم بدونم بیمه خودش خسارت میده بعد طول درمان یا باید شکایت کنم میشه راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام می باید شکایت مطرح کنید

سیدمحمدوفاجعفری

جناب آقای سیدمحمدوفاجعفری :

نحوه درخواست بررسی حوادث ناشی ازکار:1-مراجعه حادثه دیده و یا اولیای دم به مراجع قضایی انتظامی برای طرح شکوائیه یا دادخواست

2-بررسی شکوائیه حادثه دیده یا اولیای دم توسط مقام محترم قضایی و انتظامی.

3-مراجعه حادثه دیده یا اولیای دم به کلانتری جهت تشکیل پرونده و اخذ نظریه از ادارات کار و امور اجتماعی و پزشکی قانونی

4-مراجعه حادثه دیده به واحد بازرسی کار اداره کل کار و امور اجتماعی استان یا اداره شهرستان و ارائه نامه کلانتری جهت مطالعه پرونده و بررسی صحنه حادثه و ثبت اظهارات شهود به منظور تهیه گزارش حادثه توسط بازرس کار

5- تحویل گزارش حادثه از سوی اداره کل کار و امور اجتماعی استان یا اداره شهرستان به کلانتری، به منظور ارجاع به مرجع قضایی برای ابلاغ نظریه بازرس کار به اصحاب پرونده وصدور رای