مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده مالی

با سلام. من دختری هستم که چند سال با آقایی در ارتباط بودم و به بهانه های مختلف از من پول میگرفت و سوءاستفاده مالی میکرد. میخواستم بدونم با استناد به پرینت کارکرد حساب من که برای این آقا کارت به کارت میکردم و شماره کارت او در لیست پرینت هست که پول از سمت من برای او واریز میشده، میتونم از او شکایت کنم و فقط کارکرد حساب من کافی هست؟

پاسخ ها :

سوء استفاده مالی اثبات واریز وجه با استناد به پرینت بانکی واریز وجه