مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده مالی

با سلام بنده با شخصی آشنا شدم و مدتی بدون اذن پدرم از طریق یک روحانی که آشنای ایشون بود صیغه شدیم که ایشون از من سوءاستفاده مالی کرد وولم کرد یک فایل صوتی دارم که در آن اقرار کرده که هدفش فقط سواستفاده مالی و جنسی بوده من چگونه وبا چه مضمونی میتوانم از ایشون شکایت کنم آیا این فایل صوتی به درد میخوره ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.
بابت پول های واریز شده می توانید با ارائه فیش های واریزی دادخواست مطالبه وجه بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته مطالبه وجه به استناد فیش‌های واریزی را در یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.
در مورد سوءاستفاده‌های دیگر نیز، شکایت مثمر ثمر نخواهد بود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید دادخواست مطالبه وجه دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله موثر است
از بابت مالی امکان اقامه دادخواست مطالبه وجه و خسارات وجود خواهد داشت
از بابت سؤ استفاده جنسی با توجه به انعقاد عقد موقت باید موضوع بررسی گردد

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

معمولا صدای ضبط شده دلیل محکمه پسندی نیست اما جزو قراين و امارات میتوانید باشد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
در مورد سو استفاده مالی و جنسی به نظر نمی رسد که بتوانید شکایتی را مطرح کنید.
جهت پول های واریز شده با استناد به فیش ها، دادخواست مطالبه وجه بدهید.

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

شما چنانچه پولی به حساب ایشان واریز نموده اید یا مدرکی دال سو استفاده مالی دارید میتوانید اقدام نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی دارد که چگونه سو استفاده مالی انجام داده

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. صرفا میتوانید دادخواست مطالبه وجه دهید.