مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی از آموزش و پرورش به وزارت کشور

با سلام.
احتراما اینجانب در آزمون استخدامی پیمانی سال گذشته آموزش و پرورش شرکت کردم و قبول شدم و در حال حاضر کارمند پیمانی آموزش و پرورش هستم که از ما تعهد 10 ساله خدمت اخذ شده است. امسال آزمون استخدامی وزارت کشور شرکت کرده و قبول نهایی شده ام.
آیا میتوانم از آموزش و پرورش به وزارت کشور انتقالی بگیرم یا باید حتما از آموزش پرورش انصراف بدهم و جریمه پرداخت کنم؟