مشاوره حقوقی رایگان - انتقال از آموزش و پرورش

با سلام و خسته نباشید بنده دانشجوی سال آخر فرهنگیان هستم و مایلم که بدانم در زمان دانشجویی یا پس از مشغول شدن به کار میتوانم بدون جریمه به نهادی مانند سپاه یا وازرتخانه های دیگر مانند وزارت دفاع منتقل شوم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید از نهادهای مربوطه پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق ارگانهای مربوطه این موضوع را بنحو حضوری پیگیری بفرمائید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر چنین امکانی وجود ندارد.
می توانید از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

نجم الدین سپهوند

نجم الدین سپهوند :

این بر اساس تعهداتی که از شما گرفتن بر اساس ایین نامه ها و ظوابط داخلی اموزش پرورش میباشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولاً در این موارد خسارت دریافت می‌شود اما تصمیم با مرجع محترم می‌باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از طریق آموزش و پرورش درخواست دهید و پیگیری نمایید