مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر تحویل آپارتمان پیش فروش

سلام. بنده تیرماه سال 99 یه واحد اپارتمان به مبلغ 650 میلیون پیش خرید کردم. از موعد تحویل 6ماه گذشته و هنوز تحویل نداده، در قرارداد ذکر شده بابت تاخیر روزانه 100هزار تومان خسارت باید پرداخت کنه، الان هم داره بهانه ی کرونا رو میاره ... در صورتی که زمانی که واحد رو به من فروخته بیماری کرونا وجود داشته...
حالا سوالم اینه که ایا واقعا میتونه به بهانه ی کرونا خسارت نده و سوال دومم اینه که بر اساس قانون پیش فروش خسارت تاخیر تحویل روزانه 1صدم(1درصد) کل قرارداد هست... و در صورتی که توافق بیشتر از این مبلغ شده باشه خریدار میتونه به اون مبلغ بیشتر دادخواست بده ... ولی اگر کمتر توافق شده باشه میتونه دادخواست مطالبه روزانه 1درصد رو بده...
الان من روی چه مبلغی میتونم دادخواست بدم؟

پاسخ ها :

سميه  بيكدلي

سميه بيكدلي :

باسلام براساس قانون قراردادها هرآنچه شمادرتوافق و قرارداد خود قید و مکتوب کرده باشید چنانچه طرف مقابل به تعهدات خود عمل نکرده میتوانید برحسب آنچه توافق کرده اید دادخواست طرح نماید وملاک توافقات شما می باشد